Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Mor un nen de 10 anys per mort sobtada a Badajoz www.batega.es

Mor un nen de 10 anys per mort sobtada a Badajoz

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

Font: Agències
Data: 7-11-2012 

Segons l'alcaldessa, Inés Cabrera, el succés es va produir entorn de les 17.00 hores del dimarts en el pavelló, on el menor va acudir al seu primer dia d'entrenament al costat d'altres nens i "va caure desplomat".

Com a conseqüència del succés, l'ajuntament ha decretat tres dies de dol, uns fets que han "consternat" a tots els veïns de Fuenlabrada de los Montes, una localitat d'amb prou feines 2.000 habitants. Segons ha detallat la regidora, els nens havien començat l'entrenament, havien fet un volt al voltant de la pista per escalfar i "just a l'estona de començar va caure desplomat".

L'ajuntament ha decretat tres dies de dol

Fins al lloc es van desplaçar efectius del Centre d'Urgències i Emergències 112, encara que "no es va poder fer gens per la seva vida", ha detallat la regidora. Les restes del menor han estat traslladats fins a l'Anatòmic Forense de Badajoz, per realitzar-li l'autòpsia, i s'espera que les seves restes tornin de nou a la localitat per oficiar el funeral a les 16,30 hores d'aquest dimecres.

Com a conseqüència del succés, l'Ajuntament de Fuenlabrada de los Montes ha celebrat un ple aquest dimecres en el qual ha acordat declarar tres dies de dol. De la mateixa manera, les banderes romanen a mitja asta i el pavelló poliesportiu ha estat tancat



Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews