Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Un Policia municipal de Vitòria aconsegueix reanimar a un veí en parada cardíaca www.batega.es

Un Policia municipal de Vitòria aconsegueix reanimar a un veí en parada cardíaca

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

Data: 8/02/2013
Font: elcorreo.com 

La Policia Local de Vitòria ha aconseguit reanimar aquest dilluns a una persona que va entrar en en parada cardíaca, després de sofrir un desmai, quan es trobava a l'interior d'un vehicle. La víctima és un home de 65 anys, que es trobava en companyia de la seva dona en el seu cotxe quan va sofrir un desmai, sobre les 15.35 hores d'ahir al carrer Ortiz de Zárate. Un agent, en servei de patrulla per la zona, va donar avís a la Central d'Operacions per sol·licitar l'enviament urgent d'una ambulància però, després de comprovar que la persona no respirava, ell mateix amb ajuda d'altres efectius de la Guàrdia Urbana desplaçats al lloc, van iniciar les maniobres de reanimació a l'espera de l'arribada de les assistències. Els professionals sanitaris van aconseguir la reanimació de la persona, que va ser evacuada urgentment a l'Hospital Txagorritxu, on encara es troba ingressada.

D'altra banda, dues dones van resultar ferides lleus en altras tants accidents de trànsit dels sis en els quals va intervenir ahir la Policia Local. La conductora d'una motocicleta va sofrir una caiguda en la calli Duc de Wellington, sobre les 10.40 hores del dilluns. La motorista, de 35 anys, si bé va resultar ferida lleu, no va precisar de trasllat a centre hospitalari algun.

Cinc minuts més tard, dos turismes van sofrir una col·lisió en la intersecció dels carrers avinguda Gasteiz i Beato Tomás de Zumárraga. La conductora d'un dels turismes, de 21 anys, va resultar ferida lleu i va ser atesa a l'Hospital Txagorritxu, al que va acudir pels seus propis mitjans.

 



Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews