Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Contacte| batega.es

Informa't

Els camps marcats amb (*) son necessaris

Estic interesat/da en rebre informació sense compromis:

(*) (*) (*) (*)

Conforme a l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals, voluntàriament facilitades, seran tractades amb estricta confidencialitat i quedaran incorporades en un fitxer, titularitat de Batega Electromédica, SL, la finalitat del qual és el manteniment de la relació creada amb nosaltres a través d'aquest "Formulari", informar-li de nous productes, solucions i serveis. En cap cas se cediran aquestes dades a tercers ni es comercialitzarà amb elles sense la seva expressa autorització prèvia.
En qualsevol cas, sempre podrà exercitar el seu dret d'accés, oposició, rectificació i/o cancel•lació de les mateixes dirigint-se per escrit a Batega Electromédica, SL, Carrer Marie Curie, 3 local A, 08042 Barcelona.
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

consulta@batega.es