Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK     
 
+34 93 519 29 29
Empreses cardioprotegides: preparades per a viure. www.batega.es

Empreses cardioprotegides: preparades per a viure.

Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado

Si algunes xifres i percentatges ofereixen sensibilització i visibilitat numèrica a determinades problemàtiques, conèixer de primera mà algunes dades estadístiques sobre les morts per parada cardíaca haurien d'impulsar a institucions, empreses i particulars molt més enllà de la simple conscienciació; haurien impulsar-les fins a l'acció ... immediata.

Números que exigeixen actuar

Un problema de salut pública de primer ordre que actualment suposa, a Espanya, 4 vegades més morts que els accidents de trànsit i un esgarrifosa mitjana d'1 aturada cardíaca aproximadament cada 10 minuts. El 80% d'aquests successos ocorren a la pròpia llar o en els centres de treball.

La protecció de la vida d'un transeünt, familiar o company de treball requereix superar la baula de la consciència per pujar fins a la de l'actuació immediata. La rapidesa és un factor clau per respondre a l'imprevist de l'aturada cardiorespiratòria.

El termini d'intervenció per salvar una víctima és d'entre 4 i 5 minuts. Per cada minut que passa, es perd un 10% de probabilitats de supervivència. Després d'una aturada cardíaca, l'índex de salvació és del 5% a Espanya mentre que als EUA les xifres se situen molt properes al 50%, gràcies a la implantació massiva de desfibril·ladors en espais públics i empreses.

Empreses que actuen

Cada vegada més empreses i sectors empresarials són conscients de la importància de la cardioprotecció en àrees laborals. Uns coneixements bàsics de RCP (Reanimació Cardiopulmonar), la proximitat d'un Desfibril·lador semiautomàtic (DEA) i una ràpida actuació, augmenten entre un 70 i 90% les probabilitats de supervivència a una parada cardíaca.

La instal·lació de desfibril·ladors per actuar davant els imprevistos del cor, una mesura de prevenció a la qual cada vegada més empreses nacionals se sumen i que és un dels objectius principals de Batega. Professionals del sector sanitari i de les emergències mèdiques, oferim un servei integral i personalitzat en:

• Formació en Reanimació Cardiopulmonar, Bàsica i Avançada.

• Venda i registre de desfibril·ladors.

• Manteniment i seguiment de desfibril·ladors.

La cardioprotecció d'empreses com a millor fórmula per suavitzar xifres i estadístiques, com a millor inversió per a la protecció de les persones i el futur de les empreses des de l'acció.

Si vols informació addicional sobre tot el que podem fer a Batega per a la cardioprotecció de la teva empresa, no dubtis en contactar amb nosaltres.



Més informació ?

Enviar
Batega, Difusió del Suport Vital
Carrer Marie Curie, 3 local A. 08042 Barcelona
T. 93 519 29 29

Genial
Muy bien" Expertos en reanimación cardiopulmonar, un gusto trabajar con ellos
Genial
"Genial" Mi empresa ha apostado por la cardioprotección, hemos elegido a Batega por su calidad y servicio
Muy bien
"Muy bien" Hemos instalado desfibriladores en nuestros tres gimnasios
Muy bien
"Muy bien" Batega nos dió un curso de reanimación y ahora estamos preparados para una emergencia
Una médica con un desfibrilador en el coche reanima a un ciclista infartado
Puntuación 4.5/5 4 reviews